Růžička trenérem Sparty!

Zatímco extraligové dění mezi mantinely utichlo, v kancelářích se jede naplno. I díky tomu tady máme první přestupovou bombu léta. Trenérské duo Hořava – Jandač se rozšíří na trenérský triumvirát, z Hradce Králové přichází do Sparty trenér Vladimír Růžička. Opět se tak v jednom týmu setká se svým synem. Naopak opačným směrem na uvolněné místo sportovního manažera míří Jaroslav Hlinka.

Olympijský vítěz z Nagana tak poprvé povede nejslavnější klub u nás. „Už od mala, když jsem vyrůstal v Litvínově, jsem Spartu hodně sledoval. Vždy jsem na ni nasazoval, aby mne nikdo nemohl podezřívat z toho, že jí fandím. Zvláště po letech ve Slavii. V duchu jsem Spartě vždy přál a jde o mé vysněné angažmá. Moc se těším na spolupráci s Pepou a Milošem.“ dodal Růžička krátce před podpisem smlouvy na deset let.

Musím říct, že jsem za to osobně strašně rád. Růžička je poctivý, slušný a férový člověk, takřka až rodinný typ. Myslím si, že s rolí asistenta se sžije rychle a Spartě pomůže k metám nejvyšším. Takové srdcaře potřebujeme!

Krásný apríl, Sparťani! 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.