#NEZASTAVIS

Asi každý už to zaznamenal, hokejová Sparta vstoupila pod novým vedením do sezony 2019/2020 s novým heslem, Nezastavíš, které má být nosným bodem. Má vyjadřovat to, že Sparta tu vždy byla, je a vždy bude a má vždy ty nejvyšší ambice.

Kampaň měla být údajně spuštěna už za kralování Petra Břízy v Holešovicích, ten ji ovšem zastavil (jak ironické, zastavil Nezastavíš). Nicméně pod novým vedením dostala zelenou. A musím říct, že si mi tahle tvář Sparty zatím celkem líbí.

Kombinace sparťanské rudé barvy s černou vypadá pěkně, vizuály se povedly na výbornou a písnička od Marpa, i když nejsem zrovna posluchačem jeho tvorby, se mi líbí taktéž. Heslo se i mezi náma, fanouškama, chytlo. Je jednoduché, snadno zapamatovatelné a vyjadřuje mnohé. Je vidět, a má na to podle mě i vliv patron sezony pan Sivek, že se Sparta vrací zpět k tomu, co ji dělá Spartou. Hrdost a mírná dávka arogance ke Spartě vždy patřily, i díky tomu, jak je, zejména na východ od Pardubic, nenáviděná. Je to taková naše obrana proti nenávisti, která nás stmeluje a dodává nám ještě větší vztah ke klubu.

Nezbývá než doufat, že heslo bude platit i během sezony zejména u hráčů. Na úspěch čekáme dlouho a letos vedení sestavilo velice kvalitní tým. Tak snad nás nikdo nezastaví.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.