Legenda vs. legenda

Tak už to máme taky za sebou. Na Spartu přijelo Kladno k dohrávce desátého kola. Sparta tak byla poslední tým, který Kladnu chyběl „do sbírky“. A první návštěvu v této sezoně si na Spartě připsal Jaromír Jágr. A s ním velká většina osazenstva vyprodané haly. Bohužel.

Zápas byl typický pro utkání po repre pauze. Hráči se delší dobu zahřívali a hokej to dvakrát pohledný nebyl. Sparta ale hrála to, co potřebovala a nakonec došla k vítězství 6:2. Takže Novák opět lezl po jabloni, vyslal ho tam Lukáš Rousek. Gratulace Mírovi Formanovi k dvoustému bodu a Honzovi Piskáčkovi k návratu do akce. Kuba Sedláček vše jistil vzadu, první branka byla smolná, druhá nechytatelná. Jinak držel, například při samostatném úniku kladenského útočníka při naší přesilovce. Ze zápasu bych ještě vypíchl přesilovkový gól Míry Formana. Krásný to ťukes.

O2 Aréna byla vyprodaná. Což je fajn. Ale atmosféra byla přímo strašná. Bohužel, i kdyby se kotel tentokrát rozkrájel, tak enormní nájezd lidí, kteří přišli na Jágra, celé fandění zabil. Do druhé poloviny třetí třetiny byl největší rachot v hale při asistenci kladenské legendy. Na což jsem koukal s nechápavým výrazem. Jako jo, je to legenda, ale pořád je to taky soupeř, navíc pomohl dát gól Spartě. Chápal bych zatleskání po zápase, ale tohle opravdu ne.

Co si ovšem zaslouží obrovskou pochvalu, to je celostadionové choreo. Respektive si ji zaslouží ti, kteří se na něm podíleli. Bylo fakt krásný a lidi, kteří mu věnovali čas, ať vymejšlením, nákupem anebo roznosem po hale, jsou borci. Vůbec, letos se choreotým už několikrát vyznamenal a těmhle lidem patří obrovské díky za to, co pro Spartu ve svém volném čase dělají. Ještě jednou díky!

V pátek nás čeká příjezd Sekaček z Hradce v čele se starym Růžičkou. Náš Vláďa bude mít o motivaci postaráno a já mu přeju, aby dal alespoň jeden gól, nejlépe vítěznej. Anebo alespoň starýho při vyhození během oslabení trefil pukem. 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.