Těžká dřina

Máme za sebou domácí zápas s Hradcem. Z očekávaného duelu mezi Vláďou a jeho otcem nakonec sešlo, neboť se Vláďa proti Kladnu zranil. Přeji brzké uzdravení! Včerejší klání se dá popsat slovy „těžká dřina“. Zápas moc hokejové krásy nenabídl. Inu Hradec sám přiznal, že se začal věnovat defenzivě.

Hlavně od stavu 1:1 to bylo od obou týmů podobné. Zavřít střední pásmo a donutit soupeře nahazovat puky. To utnul brankou Honza Buchtele, nicméně ten gól byl od hráčů Hradce jako předčasný dárek k Vánocům. Mazanec se nepohodl při rozehrávce za svou svatyní s obráncem, Pecháček dostal puk před bránu a Míra Forman ho posunul Buchtovi, na kterého zívala prázdná brána. Hradec nás pak zamknul, ale nic z toho nebylo a my tak mohli slavit vítězství. Potřinácté ze čtrnácti možností.

Zápas byl i soubojem brankářů, Machyho střela při první brance evidentně překvapila, ale jinak podal parádní výkon. Dokázal to, že máme asi nejlepší gólmanský tandem v extralize. Minimálně při formě obou našich brankářů. Snad bude v pořádku Robert Říčka, který po zblokování střely ke konci zápasu odkulhal do kabiny.

Zítra jedeme na výlet, čeká nás Litvínov. Doufám, že potvrdíme dobrý výsledky a přivezeme ze severu body. Každopádně se taky těším na vyhlášenou klobásu. Další domácí zápas nás čeká až 1. prosince se Zlínem, do té doby jedeme do výše zmíněného Litvínova, Bolky, Vítkovic a Kladna.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.