Přesilovky

Sparta má za sebou další zápas v rámci extraligy, kdy se ve 25. kole představila na ledě Pardubic. Posledních Pardubic. Výsledek? Prohra 4:3 a čtyři odevzdané body Dynamu za dva zápasy.

Přišlo mi, že Sparta přijela do města perníku (je na vás, který perník si představíte) s tím, že se nemůže nic stát. Hned v první minutě přišel faul a přesilovka. V té vystřelil jen Blain od modré. Strašně profesorsky zahráno. Naopak Pardubice, které měly před zápasem nejhorší přesilovky, daly hned dva góly v početní převaze. Doteď ale nechápu gól od Machaly. Sparta jede do přečíslení dva na jednoho, zadrbe ho a hned z protiútoku jede útočník soupeře sám na gólmana…

Na sparťanech bylo vidět, jak s nima otřáslo zranění Honzy Buchteleho. Snad bude brzo v pořádku, nevypadal moc dobře. Od té doby, i přes pětiminutovou přesilovku, nic moc nepředvedla. Naopak po zbytečném faulu Poláška jsme šli do tří a soupeř rozhodl. Chtěl bych se vrátit ještě k zákroku na Buchtu, respektive k tomu co následovalo. Borce tam ztěžka zvedají a z tribun se ozývá že Sparta je buzerantů parta. Tohle prostě nepochopim a od slavných Dynamo Fans to byla ukázka přízemnosti a primitivismu. I kdyby se tam válel hráč, kterej by v oblíbenosti v mých očích dal na kombinaci Čermáka, Polanskýho a Rákose, tohle se prostě nedělá.

Sparta si zápas prohrála sama. Byla celkově dost nedůrazná a soupeři klapaly přesilovky zásluhou Tybora a Kousala. Nicméně nejsme Nirvana abychom pořád vyhrávali. Dvanáct zářezů v řadě venku je super počin. Jen mě mrzí, že to skončilo zrovna v Pardubicích. No nic, je čas se vyspat a zítra si spravit chuť vývarem z kohouta a oslavit narozeniny.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.