Rakety HK 33

Mám za to, že asi budu muset poslat omluvný dopis do Zlína a Olomouce, které jsem dlouhodobě a víceméně právem označoval za největší barikádníky extraligy. Jejich pomyslný titul „Největší vyznavač antihokeje“ začíná velmi úspěšně přebírat náš poslední soupeř, BK Mladá Boleslav. Sparta vyválčila třetí výhru nad Bolkou v sezoně, třetí až po uplynutí 60 minut, tentokrát 3:2 na nájezdy.

Co si budeme nalhávat, na ten hokej se nedalo dívat. Na Spartu jako kdyby dolehl náročný program. Přes Vánoce prakticky zápasy obden, minulý týden tři utkání včetně Drážďan. A teď v úterý jsme šli na relativně odpočatou Boleslav. Spartě trvalo dlouho, než se rychlostně přizpůsobila. Myslím si, že dva body, vzhledem k průběhu, jsou nakonec zlaté. Vždyť čtyři minuty před koncem jsme neměli ani jeden…

Veliké díky a hluboká poklona patří výrobci raket s výrobním číslem HK 33 Honzovi Košťálkovi. Jeho dvě bomby od modré poslaly zápas do prodloužení. A pokud se nepletu, tak od návratu po třízápasovém trestu byl potřetí z posledních čtyř zápasů vyhlášen naším nejlepším hráčem. Sedlo zachytal velmi dobře, s góly mohl těžko něco dělat. První se blbě chytá, neboť jde puk zpoza branky před ní a pak jde střela z jedničky. Do toho to hráč BK dobře trefil. Druhej vůbec neviděl. Provedení nájezdů Řepíka a Pecha si zaslouží jen jednu velikou poklonu.

I přes velmi nízkou návštěvu mi přišlo, že kotel na svoje síly šlapal dá se říct až nadstandartně. Bohužel jsem kvůli zdravotním problémům chyběl, ale v televizi to bylo slyšet dobře. A potvrdili mi to i někteří z návštěvníků. Nicméně doufám, že v pátek přijde lidí o dost víc. Do Prahy přijedou Vítkovice. Ty jsme letos dvakrát porazili u nich, tak snad nám to nevrátí. Vzhůru na ně!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.