Sparta mění trenéry

Vedení Sparty zareagovalo na výsledkovou a hlavně herní krizi odvoláním trenérského tandemu Uwe Krupp – Jaroslav Nedvěd. Spartu jako trenéři dočasně převezmou Petr Ton a Jaroslav Hlinka. Nový trenér bude oznámen během několika dní.

Asi přišlo nevyhnutelné. Uwe byl u týmu dva roky a herní progres, pokud nějaký byl, tak byl minimální. Sparta se letos zvedla jen díky velkým investicím do individualit a notné dávce štěstí. I já už jsem pomalu začínal volat po odvolání, což je u mě celkem rarita. Nemyslím si, že vždy je odvolání ta správná varianta. Tady jsem dospěl k názoru, že ano.

Společně s Kruppem končí i Jarda Nedvěd. Byl u áčka Sparty jako asistent pro obránce od roku 2017. A obrana pod jeho vedením rozhodně nevzkvétala. Myslím si, že končí oprávněně. Nejen sparťanské srdce je potřeba, je potřeba i výsledků. Ty v jeho práci chyběly.

Z různých zdrojů se rojí spekulace, že by Spartu měl převzít Miloslav Hořava. Pokud tomu tak bude, zlobit se rozhodně nebudu. Každopádně ale chci poděkovat oběma trenérům za práci pro Spartu a chci jim popřát hodně štěstí do budoucna. Věřím totiž, že jejich cílem bylo Spartu vytáhnout nahoru, ale bohužel se jim to nezdařilo.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.