Konec

Po zpřísnění opatření proti koronaviru od Vlády České republiky a vyhlášení nouzového stavu je jasné, že končí letošní ročník hokejové extraligy. Nouzový stav bude trvat minimálně jeden měsíc a navíc kvůli uzavření sportovišť nemohou hráči ani trénovat. Česká extraliga tak poprvé ve své historii nebude mít mistra. Sparta by tak pravděpodobně měla být nasazena do příštího ročníku Ligy mistrů. Naopak je potvrzen sestup Kladna a postup Motoru mezi elitu. Zároveň by mělo být zrušeno i květnové mistrovství světa.

Takový konec jsme si myslím nikdo nepředstavoval. Doufal jsem, asi jako všichni, že úderem pondělí zde a všude jinde budou přibývat články o tuhých bitvách v play off. Bohužel se tak nestane. Takovýhle konec mé první sezony jako pisatele je snad i za trest. 🙂

Na konci se sluší děkovat. Udělám tak i já. Chtěl bych poděkovat hráčům, realizačnímu týmu a všem dalším lidem, kteří reprezentovali Spartu anebo se podíleli na jejím chodu. Taky všem těm kotelníkům, kteří na tu naší Spartu pravidelně chodili nejen doma, ale i jezdili ven. No a nakonec těm, co se na supportu podíleli nejvíc, choreotýmu, bubeníkům a megafonistům. Vy jste srdcem Sparty a za vaše nezměrné úsilí, jehož jedinou odměnou je dobrá prezentace fanoušků Sparty, vám patří ohromný dík a hlavně klobouk dolů. Moc si vaší práce vážím a ještě jednou za ní děkuju. Díky vám má člověk ty pořádný zážitky z fandění.

Ještě tu pravděpodobně budou přibývat nějaké články, mám něco v hlavě, ale budou vydávány občasně, nechci tu slibovat každé úterý článek a pak tady dělat rozbor pohybu uklízeček. Mějte se blaze, přátelé. A uvidíme se v sezoně 2020/2021! Doufejme, že bude delší, než byla ta letošní.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.