Jágr do Sparty?

Objevilo se to jako blesk z čistého nebe. Servery sport.cz a isport.cz přišly s informací, že by Sparta měla mít eminentní zájem o střídavé starty Jaromíra Jágra. Údajně by se mělo jednat pouze o domácí zápasy, patrně kvůli s tím související vysoké návštěvnosti v O2 Aréně a tím pádem vyšším ziskům ze vstupného a dalších věcí, včetně prodeje merchandisingu. Jaký je můj názor?

Zaprvé si myslím, že některým novinářům už asi z okurkové sezony poněkud hrabe, zvlášť když byla letos kvůli koronaviru prodloužena. Zadruhé, proč by to Sparta dělala? Odejde Vláďa R. kvůli tomu, že nemá bruslení na hru Sparty a přitáhneme Jágra? Vždyť je to na hlavu postavené. Navíc nevěřím tomu, že by si někdo nechal sáhnout do kabiny stylem „Hele, když budeme hrát doma, přijde se sklouznout Jarin, takže jeden z vás doma hrát nebude. Pojďte si vytáhnout sirku, kdo to bude. Ale venku si pak zase ťuknete!“

Angažmá Jaromíra Jágra, s veškerým respektem k tomu, co v hokejové kariéře dokázal, pro Spartu z mého pohledu vůbec smysl nedává. Doufám, že vyjádření vedení Sparty, která vše popírá, není jen maskovací, ale opravdu k tomuto transferu nedojde. Nevím, jak vám, ale mně jeho angažmá smysl vůbec nedává. Rozloučím se s vámi dnes slovy tiskového mluvčího Sparty Marka Táborského pro idnes.cz:

„Minulý týden měl hrát Jaromír za Třinec, tento týden za Spartu. S napětím očekáváme, za jaký extraligový klub nastoupí příští týden,“ dodává sparťanský mluvčí.“ Zdroj zde.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.