Sobotka Sparťanem!

Nad tím nadpisem jsem chvíli dumal, jestli nenapsat spíš „ve Spartě“, ale proč ne, třeba se to dostane k Růžičkovi…. Sparta v sobotu oznámila příchod Vladimíra Sobotky do Sparty, zatím na měsíční dohodu. Poprvé by měl nastoupit v úterý proti Mladé Boleslavi.

Vím, hrál ve Sl…. no prostě za ten druhej klub z Prahy, co hrával českou nejvyšší soutěž. Na druhou stranu, když máte hráče jeho kvalit, který za vás chce hrát, to je nabídka, která se neodmítá. Zatím je to dohoda na měsíc. Nikde není psáno, že by nemohl zůstat déle. Přeci jen, pro zámořské GM asi bude trochu překážkou to, že v loňské sezoně vinou zranění kolene odehrál pouze 16 zápasů. Navíc je mu už třiatřicet let, což úplně nejde dohromady s filosofií, která se nyní v NHL razí. Samozřejmě, stále je tu KHL či další evropské soutěže. Nechme se tedy překvapit.

Na extraligu přichází nadstandardní hráč a já věřím, že bude dobrou posilou. Tak, jako může zůstat jen měsíc, může také vydržet pár let. Já mu přeju, nehledě na délku jeho pobytu v dresu nejkrásnějším, aby se mu ve Spartě dařilo. Tak tedy vítej v tom správném pražském klubu, Vláďo!

Foto: www.hcsparta.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.