TELH8: Koncert k restartu

Konečně jsme se dočkali! Téměř po měsíci došlo k restartu extraligy. Sice s diváky u televizních či jiných obrazovek, ale díky bohům za to, že se konečně může hrát. Sparta přivítala v prvním zápase po pauze Pardubice. Poslední dobou neoblíbený soupeř, kterého Sparta sedmkrát v řadě neporazila v základní hrací době. Až do dneška. Sparta deklasovala Dynamo 7:1.

První třetina byla vyloženě seznamovací s tím, že už se hraje. Hra byla pomalá a nepřesná, díky tempu ani nedošlo k žádnému vyloučení. Od druhé třetiny se hra zrychlovala a připomínala extraligový hokej. A Sparta začala svůj koncert. Nasypala za záda nešťastného Kloučka sedm branek a konečně má tři body za výhru s Dynamem.

Nejvíc se mi dnes líbila formace ve složení Kudrna-Pech-Buchtele, která si připisovala body jako na běžícím páse a zařídila tři branky, další šance se v branku přetavit nepovedlo. Líbila se mi i čtvrtá formace Říčka-Vitouch-Forman. Formanova skvělá práce vedla ke druhé brance Sparty. Nakonec vítězné. Machy chytal velmi jistě, škoda, že přišel o domácí neprůstřelnost.

Co pro mě bylo třešničkou na dortu, to byla virtuální děkovačka na sociálních sítích Sparty. Nevím, koho ze Sparty to napadlo, ale jestli si tenhle člověk neřekl o prémie, tak už nevím, co by musel udělat.

S chutí jsem si dnes zazpíval pátou v obýváku. Čekal jsem o trochu větší trápení, než které Sparta předvedla, což je parádní zpráva. Další zápas nás čeká v pondělí ve Zlíně. Další body do tabulky by se hodily, tak doufám, že nějaké dovezeme. Ideální by byl plnotučný export ze stadionu Luďka Čajky v podobě tří bodů. Každopádně po dnešku se dá říct pouze jedno. Jen tak dál, Sparťané!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.