Něco končí, něco začíná!

18. září 2019. V té době ještě svět netušil, že přijde pandemie covidu, že Sparta může fungovat pod vedením Barbory Snopkové-Haberové a královna Alžběta II. stále ještě neodletěla na cizí planetu za božským Elvisem. A tehdy taky vyšel první článek na tomhle blogu.

Celkem zde vyšlo 195 reportů, 29 rudých střípků a 19 článků, které popisovaly můj pohled na věc. A taky si za tu dobu tenhle web našel pár oddaných čtenářů. Díky mámo a táto… Možná se teď ptáte „Je toto konec?“ „Opravdu na to kašle?“ „Doopravdy konečně končí? To šampaňské začíná být přechlazené!“. Nicméně není to úplně tak, jak to vypadá.

Byl jsem osloven klukama ze Sparta Hockey Supporters, zda bych nechtěl blog publikovat u nich. Kdo nezná, je to taková ta parta křiklounů, co nemá nic lepšího na práci, než pokřikovat a poskakovat na zápasech Sparty od Prahy po Skandinávii a které mám tu čest býti členem. Zamyslel jsem se, což nedělám často, a nabídku vzal. Nově tak můj blog budete nacházet na stránkách SHS, www.spartans.cz

Když jsem začal před třemi lety tenhle web psát, jen jsem hledal místo, kam odložit pár vzpomínek na zápasy Sparty. Abych si mohl web občas otevřít a zavzpomínat. Nikdy jsem nečekal takovej ohlas, kterej se mi dostal. Tak vzhůru do nové éry tohoto blogu! A dokud mě bude bavit dávat pětikilo ročně, tak si tenhle web nechám v této zakonzervované podobě. Je to hezká vzpomínka a zejména dost mého času. A teď si jdu pobrečet nad dobrou lahví, protože jsem sentimentální romantická duše se sklony k alkoholismu. Tak se uvidíme na stránkách SHS!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.