Zazvonil zvonec…

…a spoustě věcem je konec. Začněme tím plánovaným, tedy koncem série venkovních utkání. Řekněme si, úspěšné. Sparta končí kočování po stadionech soupeře s celkovou bilancí dvou porážek a čtyř výher, které navíc přišly v řadě. Dalším koncem je konec neúspěchů na ledě Vítkovic. Sparta v Ostravě vyhrála poprvé od 31. ledna 2016. Od té doby osm porážek a jen jeden vyválčený bod. Navíc pět branek dala Sparta Vítkovicím naposledy v prosinci 2015. Tedy až do včerejšího zápasu.

Další konec se týká čekání Adama Poláška na první branku po návratu do Sparty. Vstřelil ji netypicky z brankoviště a byla na něm vidět pořádná úleva. Na konci se také zdá pilování hry okolo brankovišť, která byla v podání Sparty velmi dobrá, z čehož rezultovaly tři branky z brankoviště, z toho dvě po velkém důrazu. Andrej Kudrna, který odehrál super zápas, korunoval výsledek dvěma brankami.

Hra Sparty se mi v ostravském zápase líbila. Jistil ji i spolehlivý Sedlo, který nahradil Machyho. A co je důležité, Sparta v posledních třech zápasech dostala pouze tři branky. Tak uvidíme, jak to bude vypadat v úterý, kdy přijede Litvínov. A my budeme konečně hrát doma!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.