Po pěti letech

Každý se teď na chvíli zamyslete, co jste dělali před pěti lety. Já byl stále ještě studentem práv (než mě vyrazili), nedokázal si představit stěhování Sparty do O2 Areny a to, že se někdy postavím do hokejové brány bylo někde mezi sci-fi a Xboxem. A před pěti lety slavila Sparta naposledy tříbodové vítězství v Třinci. Tedy až do včera. Sparťané po velmi dobrém výkonu zvítězili 3:2.

Výjezd, jehož jsem měl tu čest býti členem, se nesl v Halloweenském duchu. Vyrazili jsme v rozličných maskách, některých děsivých (Smrtka) a některých spíše veselých (Pat a Mat). Musím říct, že cesta do Třince je hodně dlouhá a velmi náročná, jestli víte, co tím může autor myslet. 🙂

Ve třetím odstavci často hodnotím jednotlivce. Dnes je to na pochvalu celému týmu. Sparta hrála velmi dobře. Zmíním Jirku Smejkala, dvougólového střelce, a Kubu Sedláčka. Gólmani jsou letos vážně výborní a já jen doufám, že spolu opravdu vychází dobře. Vypadá to, že ano, jinak by ve Spartě po loňské sezoně oba nezůstali.

V neděli to přijde. Naplněná O2 Arena a proti nám Kometa. Vyvrcholení první části extraligy před repre pauzou je konečně tady. Tak pojďme všichni ukázat, kdo je v Praze doma. Bude to bitva, ale věřím, že vyhrajeme. V neděli všichni na značkách a kdo v pondělí promluví, ten neodvedl svou práci!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.