Beze slov

Po zápase v Brně jsem se směrem k utkání v Hradci díval s očekáváním. Výkon proti Kometě se mi až na pár nedostatků celkem líbil. Po shlédnutí zápasu proti Mountfieldu jsem nebyl schopen ze sebe dostat kloudných slov.

Dvě třetiny ničeho. Žádný důraz, Hradec nás přebruslil, brankoviště zase patřilo soupeři. Šancí jak šafránu a když se nějaká objevila, zmařil ji spolehlivý Mazanec. Individuální chyby a nedůraz na brankovišti přinesly vlastně všech pět branek Hradce. Můžeme se tu vymlouvat na absence, ale být přebruslen a nemít pořádný důraz, to není o tom, jestli někdo chybí nebo ne. To je hokejový základ, ke kterému ti lepší dávají nadstavbu v podobě lepší práce s pukem a lepšího rozhodování.

Moc pozitiv tento zápas nenabídl. Může se nabízet třetí třetina, ale tam už Hradci o nic nešlo a polevil. Jinak ten zápas se prostě a jednoduše nepovedl. Pochvalu zaslouží fanoušci, bylo jich v Hradci hodně a byli slyšet. Díky všem, kdo tam byli!

Už zítra nás čeká zápas s Litvínovem. Jedná se o poslední zápas Sparty v roce 2019. Doufám, že rok zakončíme úspěšně a pak si všichni v klidu připijeme na nový rok, který snad přinese více sparťanské radosti, než ten minulý. Tak v pondělí všichni na značkách!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.