Generálka za tři

Sparta včera odehrála poslední zápas před Open air v Drážďanech, když zajela do Karlových Varů. Zápas zvládla i přes brzkou úvodní branku domácích a získala tři body díky výhře 5:3.

Zápas byl celkem klidný, přesilovkové formace moc využity nebyly. Docela mne zaujala hra Karlových Varů. Jejich hra je založena na rychlých protiútocích a formě Filipa Novotného. Hlavně z rychlých akcí byli domácí schopni ohrožovat Machyho svatyni. Sparta na to naštěstí našla recept a vypadá to, že se opět chytla co se týče produktivity.

Jinak to byl zápas, který moc vyložených šancí nenabídl. Oba týmy prakticky vytěžili z minima maximum. Důležité pro vývoj zápasu byly dvě branky Sparty ve 44. minutě, obě z brankoviště. Hodně se mi líbil David Dvořáček, je vidět, že o stálé místo na soupisce bojuje opravdu srdnatě.

Tak a je to tu, zítra jedeme do Drážďan! Předpověď hlásí sice nějaké srážky, nicméně doufám, že si to zítra společně užijeme. A že Sparta naváže na domácí výkon proti Litvínovu a my tak oslavíme tři body do tabulky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.