Open air

Konečně jsme se dočkali! Dlouho vyhlížený zápas pod širým nebem v Drážďanech máme za sebou. Za sebe musím říct, že to byl skvělý zážitek a perfektně zorganizovaná akce. A co je důležité, Sparta v zápase s Litvínovem vyválčila tři body za výhru 3:2.

Byl to hodně vyrovnaný zápas. Vyhrát mohli oba soupeři. Sparta byla spíše šťastnějším týmem, než že by byla lepší. Hokej se musel zejména v první třetině líbit, přinesl spoustu šancí. Od druhé třetiny bylo vidět, že týmy začaly více sázet na defenzivu. Byť paradoxně začaly padat branky až od druhé třetiny.

Překonávali se totiž oba brankáři. Jak Jaro Janus tak Machy chytali skvěle. Bohudík pro Spartu, Janus zaváhal při druhé brance Sparty, kdy puk vypadl přímo před něj. Machy chytal s přehledem, s obdrženými góly mohl těžko něco dělat. Rozhodně Spartu držel.

Byl to vážně super zážitek. Byť hodně mrazivý. Každopádně nelituju toho, že jsem do Drážďan vyrazil. A musím říct, že co jsem i slyšel v televizi, jako fanoušci jsme podali taky velmi kvalitní výkon. Což mě moc těší!

Příští týden se ponese ve znamení domácích zápasů. V O2 Areně postupně přivítáme Boleslav (úterý), Vítkovice (pátek) a Kladno (neděle). Sparta nám dává spoustu důvodů dorazit na všechna utkání v hojném počtu, tak snad tomu tak i bude. Tak v úterý!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.