Neuvy je zpátky!

Sparta reaguje na zranění Jakuba Sedláčka (mimo sestavu ještě cca tři týdny) a podepsala Michala Neuvirtha. Brankáře, který prošel mládeží Sparty a to ho posunulo až ke kariéře v NHL. Vítej zpátky!

Na sociálních sítích jsem narazil na prazvláštní věc. Že si zase děláme problémy s gólmany lednovým příchodem a zbytečně je vystavujeme tlaku. Ti kluci jsou na tlak zvyklí. Nehledě k tomu, že příchod Michala je úplně jiný, než jak tomu bylo u příchodů Taylora, Pince (ten považuju za nejhorší), Melicherčíka či Januse.

Neuvirth se Spartou dlouhodobě trénuje, tudíž se s klukama zná. Do toho on nepřišel rozbíjet zavedené pořádky, ale chce pomoci. Ze slov jeho i Jardy Hlinky jsem pochopil jednu důležitou věc. Podepsání Neuvirtha bylo jak s Machym, tak se Sedlem konzultováno. Michal nepřichází jako někdo, kdo by chtěl rozbořit zavedené pořádky. Ne, on je odhodlaný pomoci jak na ledě, tak mimo něj. Zkušeností má na rozdávání a tenhle krok Sparty je více než pochopitelný. Tak ať se ti, Michale, ve Spartě daří, ať už bude tvá pozice jakákoliv a hlavně ať drží zdraví!

Foto: hcsparta.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.