Z rudé do černé?

Za okny v plné síle pálí slunce a léto pomalu vrcholí. Extraligové týmy se začínají připravovat na ledě a nejinak je tomu i u naší milované Spartičky. Klubový Instagram a Facebook tak kromě občasných otázek na hráče přináší i fotky z ledové plochy. A na těch mne zaujala jedna věc.

Sparta, dle toho co je vidět na sociálních sítích, možná připravuje přerod zpět do černé barvy, kterou používala od roku 2001 do roku 2005. Jak to usuzuji? Dnes jsem si toho všiml na Instagramu Sparty.

Samozřejmě můžete namítnout (a celkem se to nabízí), že se jedná jen o tréninkové dresy. Ale hráčské vybavení je taktéž černé a pochybuji, že by měli hráči na trénink jiné helmy a především rukavice, než k zápasovým dresům. A i kdyby to byla pravda, všimněte si na prvním obrázku výstroje brankářů. Jak Michal Neuvirth vlevo nahoře, tak brankář vlevo dole (oblíbené to rčení 🙂 ), u kterého usuzuji z předchozích příspěvků, že se jedná o Machyho, mají výstroj v černé barvě.

Všechno to, co padlo v tomto příspěvku, je jen moje domněnka z toho, co jsem měl možnost vypozorovat na sociálních sítích a vše může být jinak. Ale zatím to vypadá, že se Sparta zbarví z rudé do černé. Uvidíme, co přinese přelom srpna a září, kdy se představují dresy na novou sezonu.

Užívejte léta, Sparťané, snad se brzy všichni potkáme v hledišti!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.