GČC5: Výhra dobrá, ale…

Pátý zápas základní skupiny letního poháru zavál Spartu na led českobudějovického Motoru. Sparta zde zopakovala výhru z domácího ledu a opět porazila svého soupeře 5:2.

Tři body jsou super, ale Sparta se rozhodně výkonu z Plzně nepřiblížila. Zejména ve druhé třetině byl Motor lepší. Sparta byla často venku a soupeři povolila více přečíslení, než by bylo zdrávo. Ve třetí třetině mi přišla hra lepší, de facto jsme kontrolovali hru, byť se Motor dostal ke snížení na 2:4.

V brance se představil Machy a chytal dobře. První gól sice vypadal všelijak, nicméně rána těsně nad beton se chytá těžko. Sparta podala celkem obstojný výkon, ale druhá třetina z naší strany nebyla dobrá a soupeře jsme nechali rozehrát. Naštěstí Motor netrestal a tak jsme dokráčeli ke třem bodům.

Poslední zápas základní skupiny odehrajeme v pátek na domácím ledě proti Kladnu. Vzhledem k tomu, že v současně hraném zápase vede Plzeň právě nad Kladnem, bude Sparta patrně potřebovat výhru k postupu. Což snad nebude problém. Tak v pátek!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.