TELH26: Zpět ve správných kolejích

První zápas po Vánocích přinesl domácí souboj Sparty proti celku Vítkovic. Sparťané si dokázali zpravit náladu po výbuchu ve Varech a svého soupeře porazili 4:1. Jednalo se o pátou domácí výhru v řadě.

První třetina rozhodně nebyla z nejlepších, které jsme letos odehráli. Díky Machymu a krásné akci Rouska jsme do kabin odcházeli s vedením 1:0. Pak už si troufnu říct, že Sparta byla lepším soupeřem a vyhrála zaslouženě. Mohlo to být i větším rozdílem, hosty však podržel gólman. Třeba jen právě Rousek mohl v klidu dosáhnout hattricku. Velikým vykřičníkem je ovšem neproměněná přesilovka pět na tři, která trvala minutu a padesát vteřin.

Rousíno hrál parádně. Hodně se mi líbila i čtvrtá formace, snad bude Láďa Zikmund brzy v pořádku. Moc se mi nelíbil výkon Davida Němečka, několikrát zaváhal při rozehrávce. Machy tentokrát dal Spartě šanci vyhrát díky velmi dobrému výkonu. Gól se možná chytat dal, ale střela to byla dobrá, navíc přes obránce.

Polovina základní části je za námi. Po nepříliš provedeném startu jsme se dokázali dostat na druhé místo a trochu dýchat na záda Třinci. Další možnost, jak stáhnout náskok Ocelářů budeme mít zítra, kdy jedeme do Pardubic. Soupeři se daří a vyhrál sedmkrát v řadě. Doufám, že jejich sérii ukončíme!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.