Všechno nejlepší, Sparto!

Má nejmilovanější Sparto,

dnes, 6. prosince roku 2020, při druhé adventní neděli, slavíš své již 117. narozeniny. Krásně nám to dnes vyšlo, neboť toto přání je článek číslo 117 na těchto webových stránkách. Příležitost, která se nebude opakovat.

Již několik generací Sparťanů za tebe bojuje jak na ledové ploše, tak v ochozech či při zajišťování chodu klubu. Je to za tu spoustu let ohromná masa lidí, kterou spojuje jedna věc. Láska k tobě! Hrdost na náš klub. Spojuješ lidi, kteří by se jinak nepotkali. Přinášíš emoce, jak ty příjemné, tak i ty méně příjemné. Ale to je život.

Za těch cca 10 let, co trávím po Tvém boku, jsem poznal spoustu přátel, které bych bez Tebe nepotkal. Stál za Tebou v dobrém i ve zlém. Viděl zápasy, na které nikdy nechci zapomenout a pár těch, na které bych nejraději zapomněl, ale nejde to. A byl i svědkem několika momentů, které patří do kroniky. A hodlám s Tebou být i nadále, byť v těchto těžkých dobách pouze na dálku a nikoliv „na značkách“.

Závěrem mi dovol, abych Ti ještě řádně popřál. Tak tedy Sparto, všechno nejlepší k úctyhodnému věku, ať jsi zdravá, děláš nám radost, brzy dosáhneš mety nejvyšší v podobě titulu a Tví svěřenci jsou věrni heslu „se štítem, nebo na štítu“. Sparta tu bude, i když my ne. A my při Tobě budeme stát, dokud budeme dýchat. A dovol mi, abych k Tobě vyjádřil jednu prosbu. Spíš takové přání. Prosím Tě, má drahá Sparto, abys dopustila, že v den tvých narozenin bude padat Kometa!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.