TELH35: Dvě třetiny dominance

Úterní podvečer opět patřil extraligovým bitvám a Sparta nezůstala stranou. Do Prahy zavítal českobudějovický Motor. Do konce druhé třetiny výsledkově vyrovnané utkání ve třetí třetině Sparta překlopila na svou stranu a zvítězila 6:2.

Prvních deset minut jednoznačně patřilo Motoru. Byl rychlejší a důraznější, Sparta neměla v tu chvíli odpověď. Právě po polovině první třetiny byly střely na branku 8:1 ve prospěch hostů. Z této převahy vytěžili vedení 1:0. Sparta do druhé třetiny zpřeházela formace a postupně začala přetahovat zápas na svou stranu. Ve třetí části Sparťané dominovali a vyhráli ji 4:0. Od začátku druhé třetiny byly střely na branku 31:8. Jedinou větší kaňkou byly přesilové hry.

Nejlepším hráčem na ledě byl za mě dnes Lukáš Pech. Nejen tři asistence, ale hlavně jeho pohyb a napadání jsou důvodem mé volby. Pecháček si v posledních dvou zápasech připsal parádních šest bodů (1+5)! Řepík po několika neproměněných šancích uznal, že je čas změnit strategii a připsal si dvě parádní asistence u branek Rouska a Sobotky. V bráně nastoupil Kuba Neužil a v první třetině Spartu udržel v zápase několika dobrými zákroky. Branky byly nechytatelné. Velmi dobrý výkon maskovaného muže!

V pátek se po deseti dnech opět představíme na neoblíbeném ledě brněnské Komety. Minulé úterý jsme v Brně prohráli v prodloužení a já pevně věřím tomu, že tentokrát si odvezeme víc bodů, než kolik jich zůstane na jihu Moravy!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.