TELH41: Sedmá výhra v řadě

První únorový pátek naposledy západní vítr odvál Spartu na daleký východ do Ostravy, kde na ni čekaly Vítkovice. Sparťané zvládli i tento zápas, zvítězili 2:1 a prodloužili své úspěšné série na sedm vítězství v řadě a Sparta si připsala třináctý zápas v řadě, ve kterém vybojovala alespoň bod.

Sparta byla horším týmem. Byl to zápas, který přinesl hodně střel. Vítkovice Spartu přestřílely 34:19, několikrát za Sašou Salákem zazvonila tyčka. Góly přišly až ve třetí třetině a Sparta díky brankám Honzy Košťálka a Lukáše Pecha překlopila zápas na svou stranu.

Za mě byl nejlepším včerejším hráčem Sparty Saša Salák, který dostal přednost před Machym. Saša chytal velmi dobře a byl mnohem více jistější než v minulém zápase. Trochu si zvykám na jeho styl, ale je hodně rychlý. Včera to rozhodně od něj byla skvělá práce!

V neděli se Sparta představí opět na domácím hřišti, do Prahy zavítají Pardubice. Ty před nedávnem hodně posilovaly, tak uvidíme, jaký to bude zápas. Ale pevně věřím, že se budeme opět radovat ze získaných bodů!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.