TELH51: Čtyři P

Už jen jedno jediné nedělní utkání a základní část bude za námi. Sparta přivítala v jednapadesátém kole na svém ledě brněnskou Kometu. Moje očekávání velké bitvy se příliš nenaplnilo, Sparta porazila Brno 5:0.

Čtyři P. Poklidné utkání. Pohoda. Pátá. Prezidentský pohár. To bylo mementem dnešního utkání. Sparta si opět pomohla speciálními formacemi. Góly z přesilovek, ubráněná oslabení. Zároveň jsme zvládli eliminovat první formaci soupeře, která je velmi nebezpečná. Jestli tohle bylo naladění na play off, tak velmi dobrá práce. Dobrá zpráva je i návrat Tomáše Pavelky. Celkově super práce.

Sparta odehrála velmi dobrý zápas celkově. Zejména takticky zvládnutý. Líbil se mi výkon čtvrté lajny, která měla za úkol bránit první lajnu Brna. Kometa si vytvářela tlak zejména v přesilovce. V brance nastoupil Saša Salák. Několikrát měl štěstí, párkrát Spartu podržel a došel si pro čisté konto. Gratuluji!

Sparta s jistotou Prezidentského poháru odehraje ještě jedno utkání, v neděli přivítá Mladou Boleslav. Ta má po dnešku jistotu čtvrtfinále. Uvidíme, jaký to bude zápas, oběma týmům prakticky o nic nejde. Tak uvidíme, jaký zápas to bude!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.