SF5: Vrátíme se?

Páté semifinále mezi Spartou a Libercem přineslo pořádné drama. Sparta šla do brzkého vedení, Liberec zápas otočil ve třetí třetině. Spartě se povedlo vyrovnat a díky kapitánově teči v čase 80:55 otočit. Sparťané tak zvítězili 3:2 po prodloužení a snížila stav série na 2:3.

Tohle nebyl zápas pro kardiaky. Sparta na svého soupeře vlétla a diktovala tempo hry. Zaslouženě se i dostala do vedení. Liberec následně zápas vyrovnal co se týče nasazení. Odehrávala se ohromná bitva. Liberečtí zápas dokázali otočit díky jedné skryté ráně a jedné tečované. Naštěstí jsme nesložili zbraně a zápas otočili. Jen ty naše přesilovky… Ale Sparta výborně bránila liberecké přesilovky, velkou zbraň v prvních zápasech.

Skvělý týmový výkon. Hodně se mi líbil Lukáš Rousek, jeho pohyb dodává šmrnc Řepíkovi s Horákem. Poprvé v sérii zahrál velmi dobře Lukáš Pech. Čtvrtá formace tradičně vynikala skvělým pohybem. Ale celkově se dá pochválit celý tým. V brance nastoupil Machy a opět podal skvělý a jistý výkon, puky z něho nepadaly. S brankami nemohl nic dělat, první neviděl, druhá byla tečována těsně před ním.

Stále žijeme. Otázka jen zní: vrátíme se zpět do O2 Areny? K tomu je třeba „jediné“, zvládnout úterní zápas v Liberci. Jediné patří do uvozovek, bude to další těžká bitva. Ale věřím tomu, že se to povede. Škoda prospaných úvodních zápasů v Praze. Ale dokud se bojuje, válka není prohraná! Do nich!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.