Extraliga je zpět. A já taky!

Ne, své kritiky dnešním příspěvkem zrovna nepotěším. Třetí sezonu v řadě budu psát své rozumy na tomto webu. A zároveň se omluvím všem, kdo čekali příspěvky o CHL. Bohužel se toho na mě v posledních dnech a týdnech navalilo hodně, včetně změny práce a s tím souvisejícím školením, díky kterému jsem trávil víc hodin mimo domov, než by bylo zdrávo. Ale vše se již ustálilo a mám na tento svůj „blogísek“ konečně čas. Haleluja!

Nejprve pár slov k přípravě. Ta byla výsledkově tristní a neměli bychom nad tím zavírat oči. Zejména malý prostor pro sehrání druhé formace byl zarážející. Nasazení juniorů proti Sl….. klubu z Vršovic bylo fackou všem fanouškům. Doufám, že informace o následném koberečku trenéra u vedení byla pravdivá. Zvlášť když i Sparta samotná prezentuje tento duel jako bitvu o Prahu.

S obavami jsem tak hleděl vstříc Lize mistrů. O to větší překvapení to pak pro mě bylo. Sparta hrála dobře a stačila i bruslařsky. Jen v těch zápasech bylo na můj vkus moc zbytečných faulů. Výborný výkon podali oba brankáři, příjemně překvapili mladíci Prymula s Konečným. Severský čtyřzápas přinesl spoustu pozitivního. Ale také spoustu věcí na zlepšení. Důležité je, že Sparta je jediný český tým, který může postoupit dál. O tom rozhodne říjnový dvojzápas s Bremerhavenem.

Dnes začne extraliga díky předehrávce, nicméně Sparta nastoupí k prvnímu duelu až 14. září v Pardubicích, první domácí zápas odehraje o tři dny později, kdy přivítá mistrovský Třinec. A konečně se bude hrát před diváky, takže permice nebude pouze lapač prachu. Tak zatím, Sparťané!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.