TELH ČF4: Postup nedokonán

Po třech výhrách nastoupila Sparta ke čtvrtému čtvrtfinále na ledě Liberce. Bohužel, potřebný krok ve formě čtvrtého vítězství Sparta nepřidala, padla 2:4 a série tak poputuje k pátému zápasu zpět do Prahy.

Když jsem po třetím zápase psal o nejhorším výkonu v sérii, nečekal jsem, že bude o pár hodin trumfnut. Sparta nehrála dobře, Liberec ukázal, že kořist zahnaná ke zdi je nejnebezpečnější. Navíc je podržel skvělé chytající Petr Kváča. Výkon zeber a pozápasové vyjadřování jistého trenéra Liberce, kterému nemohu přijít na jméno, mi přišlo na přibližně stejné úrovni. Nutné je však říct, že Sparta si zápas prohrála sama svou produktivitou.

Těžko se mi vybírá nějaký hráč, který by mě včera vyloženě nadchnul. Snad jen Honza Buchtele, který měl za sebou delší pauzu a nebyla na něm znát. V bráně byl Machy a Spartu držel v zápase, bohužel to k vítězství tentokrát nevedlo. Góly mu těžko vyčítat.

Upřímně, dvojzápas na severu Čech nakonec splnil cíl. Do Prahy se jede za stavu 3:1 na zápasy, což je velmi důležité. Zítra nás čeká pátý a doufejme poslední souboj této série. Pevně věřím tomu, že to zítra doma ukončíme.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.